Politica de confidențialitate

Compania RCA ONLINE SALES GROUP SRL cu Nr. Reg. Com. J23/357/2020, CIF/CUI: RO42170043, operatorul magazinului on-line www.ambalaj.socielle.com., declara ca toate datele personale sunt considerate strict confidentiale si sunt tratate in conformitate cu legile in vigoare in domeniul protectiei datelor cu caracter personal.

Securitatea datelor dumneavoastra personale este o prioritate pentru noi. In consecinta, acordam cea mai mare atentie datelor personale si protectiei acestora. In cadrul acestor Principii ale prelucrarii datelor cu caracter personal, dorim sa va informam ce date personale colectam despre dumneavoastra si cum le folosim in continuare.

Datele personale se referă la orice informație despre o persoană care poate duce la identificarea respectivei persoane: nume, număr de identificare etc.

Siguranța datelor personale este o prioritate și le vom folosi doar în scopurile menționate în acest document.

Utilizarea datelor personale se va face doar cu acordul dumneavoastra și le vom folosi în scopurile mai jos menționate.

Tipul datelor cu caracter personal procesate si scopul procesării

 1. Email – Îl vom folosi în scopul de a va informa cu privire la inregistrarea comenzii si pentru a va trimite factura.
 2. Număr de telefon – Il vom folosi în scopul de a va contacta în cazul în care ati făcut o comandă și dorim fie să va confirmăm primirea ei, fie în scopul de a clarifica anumite aspecte legate de
 3. această comandă.
 4. Nume și prenume – Il vom folosi in procesarea comenzii, pregatirea awb-ului.
 5. Adresa – Vom folosi adresa dumnevoastra în scopul livrării produsele comandate.
 6. Datele de facturare – În cazul în care ne-ati furnizat datele de facturare (CUI, Număr Înregistrare la Registrul Comerțului, Adresa, Cont bancar, Numele Băncii, CUI, le vom folosi în scopul emiterii facturii ca urmare a comenzii dumneavoastra.
 7. Numele companiei – Vom folosi numele companiei în scopul emiterii facturilor.

Transferul datelor personale catre terti

Informatiile dvs. personale vor fi transmise unor terti sau vor fi intermediate altfel, numai in cazul in care este necesar pentru indeplinirea contractului de vanzare pe baza unui interes legitim sau daca v-ati exprimat in prealabil acordul.

 1. angajatilor in vederea executarii proceselor si a practicilor interne;
 2. companiilor emitente de carduri de credit, furnizorilor de servicii de plata pentru procesarea platilor si bancilor, pe baza comenzii dvs., in vederea executarii platilor on-line;
 3. companiilor de transport, in scopul livrarii produselor comandate de dvs. si al solutionarii reclamatiilor;
 4. altor furnizori de servicii, tertilor implicati in prelucrarea datelor;
 5. tertilor, de exemplu procurorilor si tribunalelor, in scopul recuperarii sau al incheierii oricarui contract cu dvs.;
 6. autoritatilor publice (de exemplu, politiei).

Contactati-ne

Daca aveti orice fel de intrebari, comentarii si cereri cu privire la aceste Principii, contactati-ne:
office@e-ambalaj.ro
Serviciul clienti: 0739 692 419.

Aceste principii privind protectia datelor personale intra in vigoare la data de 01.10.2018 si sunt conforme regulamentului GDPR.