Livrare și plată

Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul nostru se face prin intermediul firmelor de curierat GLS si Fan Courier in conditii de siguranta.

Beneficiati de livrare gratuita la comenzi de peste 500 ron.

Pentru comenzile ce au o valoare mai mica de 500 de lei se percepe o taxa de livrare de 25 de lei.

Termenul de livrare a produselor comandate este de 2-3 zile lucratoare.

In perioada sarbatorilor termenul de livrare se poate prelungi cu maxim 4 zile lucratoare.

Comenzile efectuate si confirmate zilnic pana la ora 12.00 sunt expediate in aceeasi zi si ajung la dumneavoastra in maxim 24 de ore (de obicei a doua zi).

Comenzile efectuate dupa ora 12.00 sunt confirmate si expediate a doua zi.

Important: daca comanda dumneavoastra are un volum mai mare exista posibilitatea sa se livreze in mai multe colete. In acest caz dumneavoastra veti plati contravaloarea unui singur transport- 25 lei.

Modalitati de plata

Valoarea comenzii este achitata curierului la primirea coletului sau online prin card de credit/debit.

www.e-ambalaj.ro nu isi asuma raspunderea pentru intarzieri sau anulari ale livrarilor daca printer acestea se enumera: probleme de logistica ale firmei de curierat, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legislatiei romanesti aplicabile si in vigoare in momentul confirmarii comenzii.

In cazul in care clientul nu a fost gasit la adresa mentionata, produsul / produsele care fac obiectul acestei livrari se pot intoarce la expeditor. Livrarea ulterioara a lor se poate face numai dupa reconfirmarea comenzii cu acordul www.e-ambalaj.ro.