Despre Noi

Suntem un magazin online de ambalaje de unica folosinta pentru toate gusturile care vă oferă o gamă largă de produse la cele mai bune prețuri. Am apărut pe piață în 2018 și am reușit să multumim toți clienții care ne-au ales datorită calității, diversității și prețului fără concurență al produselor comercializate.

www.e-ambalaj.ro va pune la dispozitie o gama diversificata de produse pentru restaurante, fast-food, patiserii si cofetarii, street food, hoteluri, cafenele, bistro, firme de catering.

Satisfacerea cerințelor clienților reprezintă misiunea noastră principală. Le ascultăm dorințele și le oferim cele mai potrivite soluții, în condiții de maximă seriozitate și responsabilitate.

Urmărim îmbunătățirea continuă a performanțelor și a calității produselor oferite, pe baza observațiilor și a sesizărilor clienților.

Echipa tanara, entuziasta si calificata are ca obiectiv performanta la cel mai inalt nivel, intelegerea nevoilor clientilor, consultanta si intocmirea unei oferte personalizate pentru a veni in intampinarea clientilor cu solutia corecta si avantajoasa financiar.

Vă puteți adresa oricând unui operator Ambalaj Socielle care vă poate ajuta sa vă decideți asupra a ceea ce vreți să cumpărați, cât și cu toți pașii necesari pentru plasarea unei comenzi sau cu orice probleme ați întâmpina.

OFERTA de azi!

5%

DISCOUNT

Grăbește-te! Stocurile sunt limitate…