CASEROLE SI CUTII DIN CARTON

De cutii din carton este nevoie în foarte multe cazuri și va fi nevoie și de aici înainte. De la caserole si cutii din carton și până la suporturile pentru prăjituri asortate, ele sunt indispensabile.

Avantajele ambalajelor și cutiilor din carton

sunt ușoare și, după caz, din material biodegradabil
au o rigiditate suficient de mare pentru un trasport unic (dar în siguranță) al mărfurlor fragile
sunt ușor de pliat și stocat sau de aruncat după folosință
pot fi inscripționate cu logo-ul și datele de contact ale firmei furnizoare
pot fi închise ermetic pentru transport
pot, prin inspectare, să asigure în proporție de 90% că mărfurile din interior sunt în condiție bună, fără deformări mecanice

Cine are nevoie de cutii din carton?
De acest tip de ambaleje au nevoie multe tipuri de firme comerciale care fac expediții sau vând produse fragile. Dacă produsele de patiserie pot fi vândute în pungi de hârtie, în cazul celor de cofetărie e nevoie de protecție. Ridigitatea unei cutii pentru transportul unui tort (spre exemplu) este esențială. La fel stau lucrurile și în cazul expedierii de comenzi de pizza.
Important în cazul cutiilor din carton
Cutiile din carton nu sunt doar simple ambalaje. Prin inscripționare, furnizorul mărfii își poate fideliza clienții, specificând numele firmei, adresa și numărul de telefon. Aceste detalii pot fi tipărite și color, la o calitate ireproșabilă.

Nevoia de cutii din carton este foarte mare, dar și oferta este pe măsura cererii. Noi suntem doar unul din mulții furnizori la care puteți apela. Deci, de ce să solicitați serviciile noastre?
De ce să ne contactați?

în primul rând, pentru soluțiile și sugestiile (uneori neașteptate) pe care vi le putem oferi. Experiența, numărul de modele cu care avem de-a face zilnic, sunt determinante.
în al doilea rând, seriozitatea noastră face parte din blazonul firmei și o onorăm așa cum trebuie. Avem respect pentru preferințele clienților și ne ținem cuvântul când e vorba despre termenele de livrare.
marfa noastră este lucrată îngrijit, din materiale de bună calitate.

Dacă aveți nevoie de cutii din carton, contactați-ne!

    Solicita oferta pentru:


    Call Now ButtonSuna acum