Cutii, pahare, pungi si diverse accesorii pe categorii de afacere

Descopera acum gama variata de ambalaje special aranjate pe categorii de afaceri specifice. Daca esti in cautarea unor produse de calitate, comanda de pe e-ambalaj.ro.

Printre categoriile de afaceri pentru care oferim produse de unica folosinta se numara: brutarii si patiserii, cafenele si bistro, carmangerii, cofetarii, farmacii, pizzerii si fast food-uri, restaurante si firme de catering. Este foarte important de stiut faptul ca ambalajele nu sunt doar un simplu mod de depozitare si livrare. Acestea fac parte din experienta pe care clientii o au cu brandul tau. De aceea, este foarte important ca acesta sa reprezinte afacerea pe deplin. De asemenea, prin inscriptionare, furnzorul marfii isi poate fideliza clientii, specificand numele firmei, adresa si numarul de telefon. Aceste detalii pot fi tiparite si color la o calitate ireprosabila.

De ce sa ne alegeti pe noi? Pentru calitatea ireprosabila a produselor, termenele de livrare respectate, respectul cu care ne raportam la fiecare client in parte, iar seriozitatea noastră face parte din blazonul firmei și o onorăm așa cum trebuie.

-26%
De la: 54,00lei De la: 41,00lei

    Solicita oferta pentru:


    Call Now ButtonSuna acum